Infotainment

Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia

Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia
Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia 1

Apple baru-baru ini telah pun memperkenalkan Mac Studio dengan pemprosesan berkuasa tinggi. Dan menariknya, dalam arena yang hampir sama, Gigabyte kini memperkenalkan penawaran mereka tersendiri, dan mengatakan ia adalah “PC mini” paling berkuasa di dunia.

Gigabyte BRIX Extreme 2022 ini hadir dengan cip pemprosesan Intel Core Mobile generasi ke-12, selain turut hadir dengan sokongan SSD, output kepada sehingga empat paparan 4K, dan dilengkapi sokongan WiFi 6E terkini.

Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia
Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia 6

Gigabyte turut menawarkan dua variasi “PC mini” mereka, dimana versi yang sedikit bersaiz tinggi hadir dengan ruangan storan tambahan dengan pemasangan SSD/HDD.

Pengoperasian komputer ini juga dikatakan sangat diam dan tidak mengeluarkan bunyi yang tinggi seperti komputer lain. Kadar bunyi dikatakan dibawah 30dB untuk kebanyakkan operasinya.

Gigabyte mengatakan BRIX Extreme 2022 ini akan dipasarkan bermula suku kedua 2022 ini. Harga jualannya masih tidak diketahui lagi.

Gigabyte Perkenal “PC Mini” Paling Berkuasa Di Dunia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list