Infotainment

Guna Khidmat Komposer Antarabangsa, Sajat Bakal Muncul Single Terbaru

Guna Khidmat Komposer Antarabangsa, Sajat Bakal Muncul Single Terbaru
Guna Khidmat Komposer Antarabangsa, Sajat Bakal Muncul Single Terbaru 1

Meskipun kini sudah berhijrah di Australia memulakan kehidupan baru disana, namun nama usahawan sensasi Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman tetap menjadi bualan ramai.

Baru-baru ini, Sajat mendedahkan bakal muncul dengan single terbaru dan lagu tersebut diciptakan oleh komposer terkenal antarabangsa serta bakal dirakamkan di Indonesia tidak lama lagi.

BACA: Bapa Sajat Sakit Tenat

“Betul saya akan hadir dengan single baru tidak lama lagi. Komposer yang cipta lagu berkenaann merupakan komposer antarabangsa.

“Saya rancang untuk buat sesi rakaman di Indonesia. Kalau tiada halangan saya akan ke Sydney untuk rakaman klip video pula,” katanya kepada Gempak.

Dalam pada itu, Sajat berkata tidak boleh berkongsi lanjut mengenai lagunya itu dan meminta orang ramai nantikan sahaja single terbarunya.

“Lagu itu tentang…Sebenarnya saya tak boleh cerita lebih mengenai lagu berkenaan. Tetapi saya sudah beritahu komposer apa yang saya mahukan, lagu macam mana yang saya nak.

“Komposer juga sudah lihat apa yang berlaku kepada saya. Jadi kalau nak tahu, kena tunggulah,” katanya.


Guna Khidmat Komposer Antarabangsa, Sajat Bakal Muncul Single Terbaru 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list