Infotainment

Guna Props Buah Pisang, Muzik Video Jerung Merah Beby Acha Ada Unsur L*cah?

Guna Props Buah Pisang, Muzik Video Jerung Merah Beby Acha Ada Unsur L*cah?
Guna Props Buah Pisang, Muzik Video Jerung Merah Beby Acha Ada Unsur L*cah? 1

Penyanyi Beby Acha tampil menjawab dakwaan serta kecaman peminat mengenai muzik video lagu terbarunya, Jerung Merah yang dikatakan mempunyai elemen lucah dan tidak senonoh.

Azmeer

Kata Beby Acha atau nama sebenarnya Nur Aishah Md Shari yang juga adik kepada Allahyarham Achik Spin ini, dia tidak boleh menghalang pemikiran orang termasuklah ke arah yang negatif.

Ini berikutan beberapa babak muzik video lagu tersebut yang menggunakan buah pisang sebagai props sekaligus mengundang spekulasi peminat.

Jelas Beby Acha, dia sama sekali tidak mengetahui babak dan jalan cerita yang ditampilkan dalam muzik video Jerung Merah tersebut.

Saya cuma tahu lagu ini menceritakan ragam suami isteri di mana isterinya mengamuk disebabkan suaminya suka main kayu tiga.

Semasa hari pertama penggambaran barulah saya dapat tahu jalan ceritanya begini. Pada saya ia okay saja. Ini kerana pemikiran setiap orang berbeza dan ada yang pandang ia biasa saja.

Meskipun baru seminggu dilancarkan di saluran YouTube MVM Music, Beby Acha mengakui dia sudah menerima banyak kecaman daripada netizen.

 

Mereka kata muzik video ini ke arah ‘soft porn’. Kalau fikiran mereka ke arah lain kita tak boleh buat apa. Pada saya ibaratnya macam benda itu makanan saja. Tidaklah saya fikir ke arah lain sebab pisang atua apa.

Dia dalam pada itu mengambil kesempatan untuk meminta maaf kepada mereka yang terkesan dengan penerbitan muzik video Jerung Merah itu.

Sekadar info, muzik video lagu nyanyian Beby Acha itu telah meraih 600,000 tontonan setelah ia dilancarkan di saluran YouTube MVM Music.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Guna Props Buah Pisang, Muzik Video Jerung Merah Beby Acha Ada Unsur L*cah? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo