Infotainment

Hairul Azreen Sekeluarga Dipelawa Naik Kapal Mewah Tan Sri Vincent Tan

Hairul Azreen Sekeluarga Dipelawa Naik Kapal Mewah Tan Sri Vincent Tan
Hairul Azreen Sekeluarga Dipelawa Naik Kapal Mewah Tan Sri Vincent Tan 1

Baru-baru ini, keluarga pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha menjadi perhatian ramai apabila menaiki helikopter bercuti ke Pulau Redang.

Selepas menaiki helikopter, keluarga itu menyambung percutian mereka dengan menaiki kapal layar mewah milik ahli perniagaan terkenal, Tan Sri Vincent Tan.

BACA: Tak Perlu Bersesak, Hanis Zalikha & Hairul Azreen Bercuti Ke Pulau Naik Helikopter

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Hairul memaklumkan tidak sengaja bertemu salah seorang individu terkaya di Malaysia yang mempelawa mereka sekeluarga menaiki kapal mewahnya.

Katanya lagi, mereka sepatutnya pulang lebih awal namun rezeki buat keluarga mereka apabila menerima undangan Tan Sri Vincent Tan yang ketika itu baru selesai berenang di pulau berkenaan.

Perkongsian Hairul itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut teruja dan tumpang gembira apabila keluarga itu mendapat peluang bertemu dengan ahli perniagaan hebat berkenaan.


Hairul Azreen Sekeluarga Dipelawa Naik Kapal Mewah Tan Sri Vincent Tan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list