Infotainment

Hajat Kaka Azraff Mahu Duet Satu Pentas Dengan Ella Akhirnya Tercapai

Hajat Kaka Azraff Mahu Duet Satu Pentas Dengan Ella Akhirnya Tercapai
Hajat Kaka Azraff Mahu Duet Satu Pentas Dengan Ella Akhirnya Tercapai 1

Penyanyi Kaka Azraff meluahkan rasa gembira apabila berpeluang membuat persembahan nyanyian di atas satu pentas dengan ibu saudaranya yang juga merupakan Ratu Rock Malaysia iaitu Ella.

Kaka Azraff


3 bulan lalu

(TAHNIAH) Kaka Azraff Hamil Anak Kedua, Suami Pula Yang Mengidam Durian

Kaka telah digandingkan bersama Ella buat pertama kali ketika membuat persembahan di malam kemuncak Anugerah Bintang Popular ke-34 (ABPBH34) yang bersiaran langsung di saluran TV3 pada Sabtu lepas.

Kecik-kecik dulu selalu berangan ‘Nak nyanyi dengan Uteh (Ella) satu pentas.

Perkara tersebut dikongsikan Kaka menerusi satu hantaran di laman Instagram miliknya untuk tatapan peminat serta pengikutnya.

Kaka turut mendedahkan bahawa ia sememangnya merupakan satu impian besar bagi dirinya untuk membuat persembahan nyanyian satu pentas dengan Ella.

Kaka Azraff & Ella

Dalam pada itu, Kaka juga berharap agar dirinya berpeluang untuk melakukan persembahan bersama Ella di sebuah konsert berskala besar pada masa akan datang.

Kaka atau nama sebenarnya Noor Atiqa Noor Azraff juga mengatakan yang tidak salah jika dia mahu berangan kerana mana tahu suatu hari nanti ianya akan menjadi kenyataan.

Sekadar info, Kaka dan Ella telah menyanyikan dua buah lagu berjudul Nuri dan Kesal yang pernah dipopularkan oleh Ratu Rock Malaysia itu ketika persembahan di Anugerah Bintang Popular ke-34 tersebut.


Hajat Kaka Azraff Mahu Duet Satu Pentas Dengan Ella Akhirnya Tercapai 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo