Infotainment

Harga Perodua Kelisa Makin ‘Mencanak’, Pengguna Mengadu Susah Nak Dapat Bawah RM10K

Harga Perodua Kelisa Makin ‘Mencanak’, Pengguna Mengadu Susah Nak Dapat Bawah RM10K
Harga Perodua Kelisa Makin ‘Mencanak’, Pengguna Mengadu Susah Nak Dapat Bawah RM10K 1

Sejak kebelakangan ini, ramai peminat kereta mendakwa harga kereta jenama Perodua Kelisa sudah semakin mahal dan sudah tidak dijual lagi di kedai kereta terpakai (used car).

Didapati harga Perodua Kelisa sudah semakin ‘mencanak’ dari hari demi hari dan semakin sukar untuk mendapat harga kereta berkenaan di bawah RM10,000.

Advertisement

Kebanyakkan pembeli mendakwa harga kereta tersebut semakin ‘keras’ kerana ia sangat efisyen untuk dipandu di bandar ataupun di kawasan perkampungan.

Menurut laporan dari artikel Kosmo, kereta berkenaan mempunyai banyak kelebihan seperti jimat minyak, senang untuk di parking, alat ganti murah, serta binaan kereta lebih kukuh jika hendak dibandingkan dengan Perodua Viva ataupun Perodua Axia.

Disebabkan itu, tidak hairan dengan manfaat yang ada, Perodua Kelisa kini semakin menjadi pilihan orang ramai dan laku di pasaran.

Salah seorang pengguna yang sudah memakai kereta model terbabit selama 10 tahun memberitahu jarang mempunyai masalah dan hanya perlu selenggara mengikut jadual yang ditetapkan.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Harga Perodua Kelisa Makin ‘Mencanak’, Pengguna Mengadu Susah Nak Dapat Bawah RM10K 4


5 jam lalu

“Kalau Memang Gatal, Tengok Epal Pun Bernafsu” – Isu Tayang Punggung, Janna Nick Bengang Perempuan Selalu Jadi Simbol S*ks


Harga Perodua Kelisa Makin ‘Mencanak’, Pengguna Mengadu Susah Nak Dapat Bawah RM10K 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list