Berita

Harris Annuar tak berpesta di Langkawi

Harris Annuar tak berpesta di Langkawi 1

Harris Annuar tak berpesta di Langkawi 2

Kuala Lumpur: Syarikat pengurusan Absolut Management menafikan pelakon dan personaliti media sosial, Harris Annuar berpesta di sebuah hotel di Pulau Langkawi antara 26 Disember 2020 sehingga 1 Januari lalu.

Dalam kenyataan itu, dimaklumkan Harris juga tidak berpesta di mana-mana lokasi lain di sana atau berada di tempat awam yang sesak.

“Pihak pengurusan ingin menyangkal bahawa ada spekulasi yang mengatakan Harris berpesta di Hotel Dash, Langkawi dan ia adalah tidak benar. Harris juga tidak pernah pergi ke Restoran Cili Kampung seperti yang diperkatakan.

“Sepanjang di sana, Harris mengamalkan prosedur operasi standard (SOP) dan memakai pelitup muka sepanjang masa serta mengimbas MySejahtera setiap kali ke tempat yang dilawati sepanjang berada di sana.

“Pihak pengurusan juga ingin mengesahkan Harris tidak pergi ke mana-mana pesta atau tempat yang sesak,” katanya.

Dalam kenyataan sama, disertakan tarikh dan tempat penginapan serta yang dikunjungi Harris sepanjang berada di sana.

Antaranya, pada 26 Disember Harris menaiki Langkawi RORO Ferry pukul 12 tengah hari; 26 dan 27 Disember di Chupun Avillage; 27 sehingga 29 Disember di Ab Motel; 29 Disember sehingga 2 Januari di Camar Resort; dan pulang ke Kuala Lumpur pada 2 Januari lalu dengan menaiki penerbangan Air Asia AK 6303 pukul 12.50 tengah hari.

Sementara itu, tempat dan restotan yang dikunjungi Harris antaranya pada 27/28 dan 29 Disember di Bamboo Corner, Western Pantai Chenang Scuba Cafe dan Kak Yan Nasi Campur; 28 Disember/ 1 Januari di Nasi Dagang Pak Malau; 28 Disember di Hidden Cafe Pantai Tengah dan Pulau Tasik Dayang Bunting; 30 Disember di 420 Burger Station; 31 Disember di Restoran Sg Lubuk Buaya, Arang Grill Pantai Tengah, Langkawi Sky Cable, 3D Art, Skyrex dan Sky Dome; dan 1 Januari di Kalut.

Sementara itu, pihak pengurusan berharap orang ramai tidak lagi mengeluarkan sebarang kenyataan tidak benar membabitkan Harris.

“Pihak pengurusan ingin menggesa dan menasihati kepada sesiapa yang berada di tempat awam yang dikunjungi Harris untuk pergi membuat ujian Covid-19 dalam kadar segera,” katanya.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan Harris disahkan positif Covid-19 selepas menjalani ujian saringan yang dikendalikan sebuah klinik swasta di Bangi, Selangor, kelmarin.

Menurut Harris, rakan baiknya, Tajuddin Bakar turut didapati positif Covid-19 menerusi ujian saringan pertama.

 

 • Lagi berita berkaitan Perintah Kawalan Pergerakan
 • Lagi berita berkaitan Covid-19
 • Harris Annuar tak berpesta di Langkawi 2
  kontraktor rumah
  bina rumah
  pinjaman lppsa
  pengeluaran kwsp
  spesifikasi rumah
  rumah ibs
  pelan rumah
  rekabentuk rumah
  bina rumah atas tanah sendiri
  kontraktor rumah selangor
  rumah banglo

  Source link
  kontraktor rumah
  bina rumah
  pinjaman lppsa
  pengeluaran kwsp
  spesifikasi rumah
  rumah ibs
  pelan rumah
  rekabentuk rumah
  bina rumah atas tanah sendiri
  kontraktor rumah selangor
  rumah banglo