Infotainment

Honeymoon Naik Kapal, Netizen Kata Manjanya Isteri DDNK

Honeymoon Naik Kapal, Netizen Kata Manjanya Isteri DDNK
Honeymoon Naik Kapal, Netizen Kata Manjanya Isteri DDNK 1

Sejak minggu lalu, hangat diperkatakan mengenai majlis perkahwinan pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan (DDNK) bersama pasangannya, Datin Nor Ernie Rossmerie.

Selepas hampir dua minggu mendirikan rumah tangga, pasangan itu kini sedang berbulan madu. Menerusi video dimuat naik DDNK, dia dan isteri berbulan madu di sebuah kapal layar.

BACA: DDNK Minta Netizen Malaysia Tolong Jangan Kecam Isteri

@datodrnazrikhan

Kita adalah kapal yang berlayar di lautan luas yang telah banyak kapal karam di dalamnya , mohon doa semoga kita tidak tersesat di dalam lautan ini #ddnk

? Penghujung Cinta – Pasha

Memang cukup romantis pasangan pengantin baru ini. Malah, DDNK turut meraikan bulan madu mereka dengan memberikan kek yang ditulis ‘happy honeymoon’ dan sejambak bunga ros buat isteri tercinta.

“Kita adalah kapal yang berlayar di lautan luas yang telah banyak kapal karam di dalamnya, mohon doa semoga kita tidak tersesat di dalam lautan ini,” tulisnya.

Perkongsian DDNK itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkesima dengan sifat manja Ernie serta mengucapkan tahniah di atas perkahwinan mereka dan mendoakan rumah tangga mereka bahagia.

Honeymoon Naik Kapal, Netizen Kata Manjanya Isteri DDNK 2

Terdahulu, timbul dakwaan tak sedap didengar mengenai isteri DDNK yang dikenali sebagai Ernie didakwa menjadi punca perceraian pakar saham itu dengan isteri pertamanya dikenali sebagai Hasmawatie.


Honeymoon Naik Kapal, Netizen Kata Manjanya Isteri DDNK 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list