Infotainment

Ibu Bapa Nekad Saman Anak Menantu RM2.8 Juta, Bagi Tempoh Setahun Untuk Timang Cucu

Ibu Bapa Nekad Saman Anak Menantu RM2.8 Juta, Bagi Tempoh Setahun Untuk Timang Cucu
Ibu Bapa Nekad Saman Anak Menantu RM2.8 Juta, Bagi Tempoh Setahun Untuk Timang Cucu 1

Di negara India baru-baru ini, kecoh dengan satu berita mengenai ibu bapa mahu menyaman anak serta menantu mereka sendiri kerana terlalu mahukan cucu dengan segera.

Lagi membuatkan hal itu lebih mendapat perhatian adalah jumlah saman yang ingin difailkan adalah sebanyak RM2.8 juta sebagai ‘ganti rugi’.

Melalui laporan Gulf News, Sanjeev bersama isterinya akan menuntut sejumlah wang ganti rugi yang agak besar itu kepada anak serta menantunya jika tidak dapat melahirkan anak dalam tempoh setahun.

nak saman anak menantu kalau tak dapat cucu

Difahamkan pasangan itu telah menghantar anak lelakinya ke negara US menggunakan wang simpanan mereka berdua supaya anaknya dapat menjadi juruterbang. Bagaimanapun, lain pula yang jadi apabila pulang ke India kerana anak lelakinya menganggur selepas itu.

Tidak hanya itu, mereka juga telah mengeluarkan sejumlah wang yang besar bagi melangsungkan hari perkahwinan anak serta menantu di sebuah hotel mewah lima bintang dan menghadiahkan sebuah kereta mewah bernilai AS$80,000 (RM351,000) berserta trip bulan madu ke luar negara.

Anak lelaki saya sudah berkahwin selama enam tahun, namun, mereka masih belum merancang untuk mendapatkan anak. Sekurang-kurangnya, jika kami mempunyai cucu, segala kesakitan kami akan dapat ditanggung.

Sanjeev dan Sandhana akan menarik semula saman yang dilakukan seandainya anak serta menantunya dapat memberikan mereka cucu dalam tempoh setahun.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Shah Rukh Khan dan Aryan Khan


6 bulan lalu

Tiada Bukti Anak Positif Dadah, Shah Rukh Khan Bakal Saman Biro Kawalan Narkotik


Ibu Bapa Nekad Saman Anak Menantu RM2.8 Juta, Bagi Tempoh Setahun Untuk Timang Cucu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list