Infotainment

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar!

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar!
Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 1

Kini Trending

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar!

Setelah 7 tahun tak bersiaran, program realiti nyanyian kegemaran kanak-kanak di Malaysia, Idola Kecil Di Rumah 2021 kini kembali ke kaca TV dengan musim terbaru yang dihoskan oleh penyanyi kesayangan ramai, Sissy Imann!

Menariknya, Idola Kecil musim terbaharu ini bukan sekadar pertandingan nyanyian, tetapi ia juga akan menguji kebolehan peserta dari aspek komunikasi, IQ dan kecerdasan otak melalui segmen Sembang IK dan Genius IK.

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 4

Tapi jangan risau, program ini dirakam mengikut segala SOP norma baharu tanpa kehadiran penonton dan kesemua peserta akan berentap dalam pertandingan realiti ini secara virtual dari rumah sahaja!

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 6

Kalau korang dan anak-anak mengikuti Idola Kecil dari musim pertama, mesti korang kenal dengan Naib juara Idola Kecil musim pertama. Siapa lagi kalau bukan Haqiem Rusli!

Haa..pada episode pertama ni, Haqiem Rusli diundang menjadi host jemputan dan juga sebagai senior kepada peserta-peserta Idola Kecil 2021 ni.

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 8

Memang terkejut dan kagum Haqiem Rusli dengan semua peserta. Mana taknya, masing-masing memang berbakat besar dan menyerlah!

Lagu yang dipilih pula semuanya mencabar vokal mereka dan suara masing-masing memang power! Macam penyanyi profesional. Fuh, susah nak pilih pemenang ni nanti.

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 10

Memang tak pernah dibuat orang! Terkejut semua orang apabila penaja utama Idola Kecil iaitu Scott’s menghantar kotak misteri kepada host dan peserta-peserta di rumah dengan drone. Gempak betul!

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 12

Yang istimewanya, isi kandungan kotak misteri tu mengandungi Scott’s Pastille Vitamin C Perisa Blackcurrant Terbaru. Bestlah semua peserta dapat merasai keenakan dan kebaikan Scott’s Pastille Vitamin C ni!

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 14

Diana Danielle Instagram

Scott’s memang satu jenama yang tak perlu diperkenalkan lagi di Malaysia. Untuk pengetahuan korang, Scott’s Pastille dengan Vitamin C Perisa Blackcurrant ni dirumus khas buat kanak-kanak 3 tahun ke atas dengan perisa buah-buahan yang lazat dan mengandungi Vitamin C supaya mereka boleh terus meneroka dan membesar setiap hari.

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 16

Scott’s Pastille yang tinggi dengan Vitamin C ni juga kenyal dan enak untuk dinikmati kanak-kanak serta membantu menyumbang kepada penyerapan zat besi daripada makanan.

Tapi, walaupun rasanya lazat, jangan makan banyak-banyak tau. Cukup hanya 3 hingga 4 biji pastil setiap hari kerana 1 biji pastil ni mengandungi 21mg vitamin. Yang penting, pastikan anak-anak makan di bawah pengawasan ibu bapa tau!

*SCOTT’S MERUPAKAN MAKANAN TAMBAHAN KESIHATAN KANAK-KANAK DAN KATEGORI VITAMIN C (KANAK-KANAK) NO.1 DI SEMENANJUNG MALAYSIA BERDASARKAN PANGKALAN DATA IQVIA DALAM AUDIT RUNCIT MENGENAI AUDIT KESIHATAN TAMBAHAN ANAK DAN VITAMIN C (ANAK), UNTUK TEMPOH TERSEBUT JUMLAH TAHUNAN BERGERAK (MAT) MAR 2019 – FEBRUARI 2020.

Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 18

Jadi, apa tunggu lagi, jom dapatkan Scott’s Pastille dengan Vitamin C Blackcurrant di kedai berdekatan korang!

Oh ya, jangan lupa juga untuk saksikan Idola Kecil 2021 setiap hari Ahad, jam 3 petang hanya di TV3!

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook dan Instagram Scott’s Malaysia. 

PM-MY-SCT-21-00206


Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 20

The following two tabs change content below.

it ain’t watcha write
it’s the way atcha write it


Idola Kecil Muncul Kembali Selepas 7 Tahun. Ada Kejutan Besar! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list