Infotainment

Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B

Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B
Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B 1

Menerusi perkongsian di Insta Story, bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal mendedahkan jutawan kosmetik itu seharian menangis dan tidak makan kerana memikirkan anaknya, Cik B.

Kata Iqbal lagi, dia memahami jika Cik B marah jika ibunya untuk berkahwin lagi kerana sejarah kehidupan yang lalu apabila melihat Vida beberapa kali gagal dalam perkahwinan.

BACA: Iqbal Tak Sabar Nak Kahwin Dengan DSV, Risau Cik B Diam Diri

Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B 2

“Seharian Vida menangis, tidak akan memikirkan Cik B. Saya turut kasihan pada Cik B, sejak kecil dia jarang ada masa bersama.

“Saya faham perasaan Cik B marah jika ibunya berkahwin. Oleh kerana mereka melalui sejarah hidup. Orang luar tidak dapat menggambarkan keadaan Cik B apabila dia marah. Luar biasa, tiada siapa berani untuk masuk dekat,” katanya.

Dalam pada itu, Iqbal berkata dia tidak kisah jika ramai berpendapat tidak setuju dia berkahwin dengan Vida namun tidak perlu menambahkan api pada Cik B sebaliknya memberi kata semangat.

Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B 3

Sementara itu, dalam satu perkongsian lain, Iqbal seolah memuat naik luahan hatinya memohon supaya Allah membantunya menghadapi segala kesulitan dan menghadapi fitnah.


Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikirkan Cik B 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo