Infotainment

Iqbal Kecewa Michael Ang Samakan Suaranya Dengan ‘Pondan Pencen’

Iqbal Kecewa Michael Ang Samakan Suaranya Dengan ‘Pondan Pencen’
Iqbal Kecewa Michael Ang Samakan Suaranya Dengan 'Pondan Pencen' 1

Sudah reda mengenai kisah cintanya yang tidak kesampaian, nampaknya cerita mengenai bekas peribadi jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu usahawan sensasi Ahmad Iqbal masih tiada kesudahan lagi.

Difahamkan, esok Iqbal bakal melancarkan single lagu berjudul Hujan. Bagaimanapun, menerusi satu perkongsian di Insta Story, Iqbal sempat memuat naik IG Live DSV bersama pengarah, Michael Ang.

BACA: Pernah Dihalau Kebasahan Ketika Hujan, Iqbal Namakan Single Lagu ‘Hujan’

Menerusi video tersebut, Michael seakan ‘mengutuk’ dirinya dimana pengarah itu mengatakan suara Iqbal seperti ‘pondan pencen’. Tidak mudah melatah dengan kata-kata pengarah itu, Iqbal berkata nantikan sahaja lagunya yang bakal keluar esok.

Iqbal turut memberi respon terhadap komen yang ditinggalkan Michael Ang meminta untuk tidak menjadikannya untuk marketing sampahnya.

Iqbal Kecewa Michael Ang Samakan Suaranya Dengan 'Pondan Pencen' 2

Iqbal berkata dia tidak pernah menaggungu mana-mana pihak apatah lagi menggunakan nama pengarah itu untuk marketing sampah seperti yang didakwa.

Malah, Iqbal berkata dia menghormati Michael sebagai orang lama dalam industri. Namun, apabila dia dikatakan ada sakit jiwa itu adalah perkara itu baik.

Terdahulu, Iqbal memaklumkan lagu berjudul Hujan akan dilancarkan esok. Menurut Iqbal lagi tersebut berkisahkan mengenai perjalanan hidupnya.


Iqbal Kecewa Michael Ang Samakan Suaranya Dengan 'Pondan Pencen' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo