Artikel Terkini

Istana perintah Ahli Parlimen BN menghadap

Istana perintah Ahli Parlimen BN menghadap
Istana perintah Ahli Parlimen BN menghadap 1

Istana perintah Ahli Parlimen BN menghadap
Semua 30 Ahli Parlimen Barisan Nasional itu diperintah menghadap secara individu di Istana Negara.

PETALING JAYA: Istana Negara memerintahkan Ahli Parlimen Barisan Nasional menghadap esok, untuk proses menentukan perdana menteri ke-10.

Datuk Pengelola Bijaya Diraja, Ahmad Fadil Shamsuddin berkata sesi menghadap pagi esok itu supaya Yang di-Pertuan Agong dapat membuat keputusan bagi melantik seorang ahli Dewan Rakyat yang pada hemat baginda mungkin mendapat kepercayaan majoriti.

Seramai 30 wakil rakyat BN diperintah menghadap Agong esok.

“Seri Paduka Baginda mengajak rakyat bersama mendoakan agar negara dan rakyat sentiasa dirahmati, diberkati, dan dilindungi daripada sebarang bentuk bencana dan musibah.”

Perkembangan ini selepas Pengerusi Pakatan Harapan, Anwar Ibrahim, dan Pengerusi Perikatan Nasional, Muhyiddin Yassin diperintah menghadap, selepas Istana Negara mendapati tiada ahli Dewan Rakyat mempunyai sokongan majoriti.

Dalam kedudukan sekarang, PH memiliki wakil rakyat terbanyak iaitu sebanyak 82 orang berbanding 73 orang PN.

Naib Presiden Umno, Ismail Sabri Yaakob mendedahkan BN tidak menyokong PH mahupun PN untuk membentuk kerajaan, dan akan kekal sebagai pembangkang.


Istana perintah Ahli Parlimen BN menghadap 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo