Artikel Terkini

Isteri keluar, suami bawa kekasih pulang ke rumah

Isteri keluar, suami bawa kekasih pulang ke rumah
Isteri keluar, suami bawa kekasih pulang ke rumah 1

JAKARTA – Sebuah klip video tular di media sosial Indonesia memaparkan kisah seorang wanita dicurangi suaminya ketika dia berada di luar bandar, lapor portal berita Wolipop hari ini.

Wanita itu memuat naik rakaman sistem televisyen litar tertutup (CCTV) dalam akaun TikTok @rinayuliaaana, memaparkan suaminya membawa wanita lain ke rumah mereka.

Rina tidak menyangka suaminya menjalinkan hubungan dengan wanita lain dan memfitnah dirinya seorang isteri yang tidak baik.

“Pengkhianatan yang tidak pernah saya bayangkan, dikhianati di istana (rumah) saya sendiri. Sehingga hari ini, saya tidak mengakui dan meminta maaf pun. Awak memfitnah saya sebagai isteri jahat untuk menutup segala kesalahan awak,” tulisnya.

Rakaman memaparkan suami Rina keluar dari rumah dan mendekati kereta. Beberapa minit kemudian, seorang wanita muncul dan masuk ke dalam kereta.

“Aku terlihat bodoh kerana tidak kenal engkau yang aku jadikan suami. Saya tidak sedar pernah dikhianati sebelum ini,” katanya.

Pasangan itu sudah berkahwin selama sembilan tahun.

Video tersebut mendapat perhatian netizen di ruangan komen.

“Padahal isteri sudah cantik, lupa dia ada seorang anak perempuan. Bersabarlah dik, semoga rumah tangga kamu sentiasa dalam lindungan Allah,” kata seorang netizen. – Agensi

 


Isteri keluar, suami bawa kekasih pulang ke rumah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo