Infotainment

Isu Langgar SOP, Swarovski Dedah Tidak Lagi Bekerjasama Dengan Neelofa

Isu Langgar SOP, Swarovski Dedah Tidak Lagi Bekerjasama Dengan Neelofa 2

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai isu selebriti terkenal Noor Neelofa yang dikenakan kompaun kerana melanggar standard operasi prosedur (SOP).

Susulan isu tersebut, kecoh di media sosial apabila akaun syarikat batu kristal mewah dunia, Swarovski memaklumkan mereka sudah tidak lagi bekerjasama dengan Neelofa.

BACA: Neelofa Mahu Bantu Peniaga Burger Selesaikan Bayaran Kompaun

Memetik portal Gempak, menerusi paparan skrin dikongsikan, Swarovksi menjawab pertanyaan seorang pengguna Twitter yang membandingkan dengan selebriti Korea Selatan.

Kata netizen tersebut, mana-mana selebriti Korea Selatan akan digugurkan sebagai duta jika terpalit dengan isu seakan sama dengan Neelofa.

Swarovski dilihat membalas status netizen berkenaan dengan mendedahkan status terkini kerjasama bersama bekas pengacara MeleTOP itu sekaligus mengejutkan netizen.

Isu Langgar SOP, Swarovski Dedah Tidak Lagi Bekerjasama Dengan Neelofa 3

 

Neelofa merupakan wanita berhijab pertama dunia muncul sebagai penghias billboard jenama mewah itu sejak 2017. Malah, busana nikahnya turut dihiasi dengan 5,000 batu kristal Swarovski.

Terdahulu, Neelofa, suami, PU Riz dan 20 angota keluarganya dikenakan kompuan sebanyak RM60,000 kerana melanggar prosedur operasi standard (SOP).Isu Langgar SOP, Swarovski Dedah Tidak Lagi Bekerjasama Dengan Neelofa 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo