Infotainment

“Kalau Dah Berhijab, Jangan Normalkan Buka Balik”

“Kalau Dah Berhijab, Jangan Normalkan Buka Balik”
"Kalau Dah Berhijab, Jangan Normalkan Buka Balik" 1

Saban tahun ada sahaja cerita mengenai isu selebriti wanita yang kembali membuka tudung semula termasuk baru-baru ini, penyanyi Elyana akui tidak lagi berhijab.

Susulan isu tersebut, baru-baru ini tular video dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok memaparkan pelakon Ummi Nazeera memberikan pendapatnya mengenai isu berkenaan.

BACA: Suami Puji Lakonan Ummi Nazeera, Patut Menang Anugerah

Menerusi temubual oleh sebuah stesen radio Malaysia, Zayan FM itu, Ummi berkata jangan menormalisasikan membuka tudung selepas berhijab.

@umminazierra

AGREE ? #umminazeera #fyp

? DUKA SEBALIK TAWA – PUTERI KHAREEZA

“Eh ramai dah buka tudung, maknanya yang lain boleh buka tudung. Its not normal, ini tak betul. Kalau dah pakai itu, jangan jadikan ianya normal nak buka tudung semula. Ia dah jadi macam satu penyakit,” katanya.

Ummi berkata sebagai manusia tiada siapa tahu tentang pengakhiran seseorang serta meminta orang yang menenalinya mendoakannya kekal berhijab sehingga ke pengakhiran hidup.

“Saya minta orang disekeliling yang menyayangi diri saya agar mendoakan agar diri ini tidak membuka tudung. Saya risau kalau itu pengakhiran saya.

“Kita tak tahu pengakhiran kita macam mana. Sekarang saya pakai tudung, tapi tahu akhirnya macam mana. Mungkin artis yang buka tudung nanti akhirnya dia pakai tudung. Amin,” katanya.

 


"Kalau Dah Berhijab, Jangan Normalkan Buka Balik" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list