Infotainment

“Keadaan Siti Sarah Sekarang Sangat Tidak Baik”

“Keadaan Siti Sarah Sekarang Sangat Tidak Baik”
"Keadaan Siti Sarah Sekarang Sangat Tidak Baik" 1

Memaklumkan perkembangan terbaru mengenai Siti Sarah, Shuib berkata keadaan isterinya kini berada pada tahap yang kurang baik.

Menerima perkhabaran mengenai perkara itu sebelum majlis bacaan Yasin malam tadi, Shuib berkata bacaan oksigen isterinya itu pula berada pada tahap yang rendah.

BACA: Bapa Siti Sarah Turut Bersedih, Namun Enggan Ditemubual

“Sebelum majlis bacaan Yasin ini, doktor maklumkan keadaan Siti Sarah sangat tidak baik.  Saya dimaklumkan oleh pihak hospital bahawa keadaan kesihatan Siti Sarah sangat tidak baik dan bacaan paras oksigennya pula hanya 40.

“Sekarang pihak hospital sedang cuba untuk terbalikkan Sarah,” katanya sebelum majlis bacaan Yasin secara virtual sebentar tadi.

Semalam, Shuib memaklumkan isterinya sudah ditiarapkan dengan paru-paru boleh kembali normal dan bekalkan oksigen dalam badan.Menurut Shuib lagi, doktor juga memberitahu ada sedikit darah beku di paru-paru isterinya.


"Keadaan Siti Sarah Sekarang Sangat Tidak Baik" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo