Infotainment

Kejar Akhirat, Mia Ahmad Seronok Masuk Kelas Mengaji Dengan Suami

Kejar Akhirat, Mia Ahmad Seronok Masuk Kelas Mengaji Dengan Suami
Kejar Akhirat, Mia Ahmad Seronok Masuk Kelas Mengaji Dengan Suami 1

Perkongsian pelakon Mia Ahmad menjadi perhatian memaparkan suaminya yang juga penjaga gol Johor Darul Takzim, Mohd Izham Tarmizi mengikuti kelas Al-Quran.

Menerusi entri itu, Mia memberitahu dia dan suami mengukuti kelas mengaji sejak dua tahun lalu serta meluahkan rasa syukur sudah mampu membaca Al-Quran.

BACA: Dulu Sentap Suami Jarang Ucap I Love You, Mia Ahmad Kini Lebih Matang

Mia turut berkata perkongsiannya itu bukanlah mahu menunjuk-nunjuk ibadah yang dilakukan sebaliknya hanya berkongsikan perjalanan mereka sempena bulan Ramadan.

“Dua tahun yang lalu, selepas saya dan suami sama-sama mempelajari kelas Al-Quran. Post ini bukan untuk menunjuk-nunjuk kebaikan ya tapi just sharing jouney kami bersama sempena bulan Al-Quran,” tulisnya.

Dalam pada itu, Mia berkata ianya memori paling indah sepanjang perkahwinannya bersama Izham serta berharap ianya menjadi inspirasi buat keluarga di luar sana.

“Yang pasti ni lah memori paling terindah dalam perkahwinan kami. Ya Saya tau hangpa takmau tau pun. Just sharing hopefully dapat beri inspirasi kepada keluarga di luar sana untuk sama-sama kita menuju Jannatul Firdausi. Amin,” tulisnya.

Mia mendirikan rumah tangga dengan Izham Tamiri pada 13 Januari 2017 dan dikurniakan dua cahaya mata, Sayf Issa dan Iris.


Kejar Akhirat, Mia Ahmad Seronok Masuk Kelas Mengaji Dengan Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list