Infotainment

Kena ‘Prank’ Sempena Hari Lahir, Wanita Bersyukur Dapat Ipar Duai ‘Sporting’

Kena ‘Prank’ Sempena Hari Lahir, Wanita Bersyukur Dapat Ipar Duai ‘Sporting’
Kena ‘Prank’ Sempena Hari Lahir, Wanita Bersyukur Dapat Ipar Duai ‘Sporting’ 1

Siapa saja yang tak bahagia bila dapat keluarga mentua dan ipar duai yang baik hati, ia semestinya sesuatu yang diidamkan oleh setiap orang apabila memasuki alam rumah tangga.

Sama seperti wanita ini, Nor Azrin Ariffin bersyukur kerana dia dikurniakan keluarga mentua dan ipar duai yang penyayang dan menerima wanita itu sebaiknya walaupun wanita tersebut merupakan ibu tunggal sebelum menjadi salah seorang ahli keluarga berkenaan.

Memetik laporan mStar, Nor Azrin yang juga merupakan jururawat bergilir-gilir menjaga arwah ibu mentuanya semasa ibu mentuanya terlantar sakit dek kerana kesan Covid-19.

Walaupun begitu, Nor Azrin tidak menyangka jasanya itu dibalas oleh keluarga mentua dan iparnya dengan cara yang sangat menyentuh perasaan.

Menurutnya, dia di ‘prank‘ oleh kakak ipar apabila menerima mesej menyuruhnya pulang segera dengan alasan anaknya tidak sihat.

Nor Azrin yang tidak mengetahui bahawa perkara berikut merupakan ‘prank’ untuk hari jadinya pulang segera untuk melihat keadaan anak saudaranya tetapi tanpa disangka ianya hanyalah gurauan semata-mata dan terkejut bila semua keluarga mentuanya datang membawa ‘surprise‘.

Selain itu, kakak-kakak ipar Nor Azrin turut menghargai jasanya menjaga ibu bersama-sama dan itu membuatkannya menitis air mata.

Nor Azrin juga sangat bersyukur kerana penerimaan keluarga itu terhadapnya tanpa mengira status dan tidak membeza-bezakan kasih sayang walaupun dia hanyalah keluarga ipar.

lelaki disihir mak angkat


3 hari lalu

“Kad Bank Kena Pegang” – Lelaki ‘Hilang’ Setahun, Rupanya ‘Mak Angkat’ Sihir Untuk Tanggung Hidup Sekeluarga


Kena ‘Prank’ Sempena Hari Lahir, Wanita Bersyukur Dapat Ipar Duai ‘Sporting’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list