Infotainment

“Kenapa Pula Tak Layak Jadi PM? Apa Kurangnya Saya?”

“Kenapa Pula Tak Layak Jadi PM? Apa Kurangnya Saya?”
"Kenapa Pula Tak Layak Jadi PM? Apa Kurangnya Saya?" 1

Disaat rakyat Malaysia berteka-teki siapakah yang akan dilantik sebagai Perdana Menteri ke-9, usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri turut mencalonkan dirinya.

Meskipun perkongsiannya itu hanya gurauan, namun ada yang mengambil serius serta mempertikaikan kemampuannya untuk menggantikan Tan Sri Muhyiddin Yassin.

BACA: Aliff Syukri Nak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-9

Bagaimanapun, Aliff bersungguh-sungguh mengatakan dia adalah individu yang layak memikul tanggungjawab tersebut serta mempersoalkan apa kurang tentang dirinya.

“Kenapa pula saya tak layak? Apa kurangnya saya? Saya hanya memohon saja, mana tahu permohonan saya diluluskan,” katanya.

"Kenapa Pula Tak Layak Jadi PM? Apa Kurangnya Saya?" 2

Semalam, Aliff memuat naik foto borang permohonan jawatan Perdana Menteri ke-9. Aliff turut mengatakan jika ada rezeki tidak kemana serta meminta orang ramai mendoakannya.

Entri tersebut turut mendapat reaksi ibunya, Bonda Rozita yang turut terhibur serta mengatakan anaknya itu seolah cari pasal dan memuat naik perkongsian yang boleh mengundang kecaman.


"Kenapa Pula Tak Layak Jadi PM? Apa Kurangnya Saya?" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo