Infotainment

“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat”

“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat”
“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat" 1

Sebut sahaja nama Sharifah Sakinah, pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi melibatkan pelakon itu yang sering tampil seksi.

Baru-baru ini, perkongsian Insta Story Sakinah menjadi perhatian apabila pelakon itu memberitahu dia akan mula menapis pengikut di Instagram.

BACA: Berang Dituduh Murtad, Sharifah Sakinah Tunjuk Kad Suami Masuk Islam

Menerusi entri itu, Sakinah ada memuat naik paparan dia menerima ‘request’ daripada sejumlah pengguna IG untuk menjadi ‘followers’.

Menurut Sakinah dia tidak akan menerima pengikut lelaki kerana sebagai pelatih kecergasan, dia akan mendedahkan aurat serta mempamerkan otot badan di Instagram.

“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat" 2

“Saya tapis request ya. Kalau laki saya tak terima. Kerja saya jual badan, nak tunjuk satu persatu otot memang kena tunjuk aurat,” katanya.

Kata Sakinah lagi, hanya yang mahu belajar sahaja boleh mengikutinya. Tambahnya lagi, jika masih mahu mengikutinya di Instagram jangan menghakimi dirinya.


“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo