Infotainment

Kongsi Video Wanita Sarung Cincin, Fatin Afeefa Bertunang?

Kongsi Video Wanita Sarung Cincin, Fatin Afeefa Bertunang?
Kongsi Video Wanita Sarung Cincin, Fatin Afeefa Bertunang? 1

Perkongsian pelakon Fatin Afeefa di Insta Story menjadi perhatian ramai memaparkan seorang wanita disarungkan cincin di jari manis oleh wanita lain seperti melangsungkan pertunangan.

Video dikongsikan itu sekaligus mengundang tanda tanya mengenai status terkini pelakon filem Tentang Bulan itu.

BACA: Tak Tahan Asyik Difitnah, Fatin Afeefa Menangis Umum Nak Berhenti Berlakon

Bagaimanapun, dalam video berdurasi 15 saat itu tidak mendedahkan wajah kedua-dua wanita tersebut. Setakat ini masih tiada kenyataan rasmi daripada Fatin sendiri berhubung spekulasi berkenaan.

Baru-baru ini, tular gambar memaparkan Fatin berjalan berpegangan tangan dengan seorang jejaka yang didakwa netizen sebagai kekasihnya.

Terdahulu, hangat diperkatakan mengenai aktres itu perbalahan mengenai nafkah anak dengan bekas suaminya pelakon, Adam Shahz.

Kemudian, menerusi satu sesi Live Fatin membuat keputusan untuk tidak lagi melibatkan diri dalam industri seni. Ujarnya, dia tidak mahu  anak-anak berasa terganggu dengan kontroversi melanda dirinya ketika ini.


Kongsi Video Wanita Sarung Cincin, Fatin Afeefa Bertunang? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo