Infotainment

Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh”

Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh”
Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh” 1

Konsert Blackpink bakal berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil pada malam ini dan ramai peminat sudah mula membanjiri perkarangan stadium ketika ini.

Sudah tentu, masing-masing sangat teruja dan tidak sabar untuk menonton kumpulan k-pop kegemaran mereka membuat persembahan secara langsung.

Black Pink PU Syed

1 bulan lalu

“Mereka Datang Ketika Umat Islam Nak Sambut Ramadan” – PU Syed Bantah Sekerasnya Konsert BlackPink Mac Ini

Dalam pada itu, ada pula segelintir netizen yang mendoakan perkara tidak baik berlaku ketika konsert tersebut berlangsung bermula jam 8 malam nanti.

Menerusi komen di satu hantaran di Facebook, mereka mendoakan agar stadium itu dilanda banjir atau hujan lebat turun pada malam ini.

Harap hujan lebat. Petir, pentas runtuh. Amin.”

Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh” 2 Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh” 3 Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh” 4

Sementara itu, sesetengah individu di Twitter menyelar netizen yang mendoakan sebegitu dan berpendapat pemikiran mereka ini tidak matang.

Ada yang berkata golongan itu tidak berfikir panjang kerana berdoa untuk stadium dilanda banjir sama juga dengan mendoakan mangsa banjir bertambah.

Beberapa netizen pula mentioned tentang penyanyi wanita tempatan yang berpakaian lebih seksi daripada anggota kumpulan Blackpink namun ‘dibolehkan’ kerana mereka ini Melayu.

Penyanyi berkumpulan wanita tempatan lagi seksi daripada dorang ni. Tapi takpe sebab melayu kan. Kalau orang luar datang auto tak boleh.”


Konsert Blackpink Malam Ini, Ada Kelompok Netizen Pakat Doa Allah Turunkan Bala – “Harap Hujan Lebat, Petir, Pentas Runtuh” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo