Infotainment

Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita

Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita
Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita 1
November 26th, 2021 | by Iman

Shout Out!

Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita 2

Sebuah terbitan oleh A. Aida Production, Kisah Cinta Kita bersiaran bermula hari ini selama 28 episod menerusi slot Akasia TV3, pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam.

Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita 4

Kisah Cinta Kita merupakan idea asal daripada Rehal Nuharis dan Bikash Nur Idris yang juga merangkap penulis skrip drama rantaian ini. Diarahkan oleh Riza Baharudin dan menampilkan barisan pelakon popular Malaysia seperti Aedy Ashraf, Amelia Henderson, Dato’ Jalaludin Hassan, Datin Seri Maria Farida, Khaty Azian, Ikmal Amry dan ramai lagi.

Drama rantaian ini mengisahkan tentang Aleesa (Amelia Henderson) yang telah didatangi seorang lelaki tidak dikenali, Amer (Aedy Ashraf) dimana dia diminta untuk menyamar sebagai Natasha yang telah menghilangkan diri dan kebetulan mereka berdua memilik wajah yang sama. Memandangkan dia hanya perlu menyamar dalam tempoh yang sekejap sahaja, Aleesa bersetuju. Dia cuma perlu ke hospital dan berbual dengan Datuk Ramzi (Dato’ Jalaludin Hassan) yang belum sedarkan diri.

Malang tidak berbau apabila satu kemalangan jalan raya yang tragis telah menimpa Natasha, dan Amer mengarahkan Aleea untuk meneruskan penyamarannya walaupun Aleesa tidak bersetuju kerana Datuk Ramzi telahpun sedarkan diri.

Namun, demi menyelamatkan nyawa orang yang tersayang Aleesa terpaksa meneruskan juga penyamarannya walaupun perasaan benci dan marah terhadap Amer meluap-luap. Dalam pada itu, Aleesa mulai berasa curiga dengan Amer apabila dia melihat Amer dan Datin Laila dalam keadaan yang mencurigakan. Apakah yang akan berlaku nanti?

Jangan lupa saksikan Kisah Cinta Kita gandingan Aedy Ashraf dan Amelia Henderson menerusi slot Akasia TV3, setiap hari Isnin hingga Jumaat, bermula hari ini, jam 7.00 malam.


Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita 6

The following two tabs change content below.

“Live is short and it is here to be lived”


Lakonan Mantap Aedy Ashraf & Amelia Henderson Dalam Kisah Cinta Kita 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo