Infotainment

“Lan Pet Pet Nampak Macam Gangster Tapi Dia Insan Baik”

“Lan Pet Pet Nampak Macam Gangster Tapi Dia Insan Baik”
"Lan Pet Pet Nampak Macam Gangster Tapi Dia Insan Baik" 1

Melihatkan banyak berita tidak sahih yang dikongsikan oleh netizen di media sosial, pelawak Azlee Senario berharap mereka diluar sana tidak mudah percaya dan terpengaruh.

Azlee berkata disebabkan berita yang tidak sahih itu ia boleh dianggap fitnah yang akhirnya boleh menjatuhkan seseorang individu.

BACA: “Bukan Jual Beli Barang Terlarang, Tapi Ubat Untuk Lelaki” – Lan Pet Pet

“Kalau kita tidak kenal pasti benda itu sahih atau tidak, jangan kita sebarkan benda-benda tak elok sebab ia akan menjatuhkan fitnah.

“Apabila jatuhkan fitnah, berdosa… Malaysia ada undang-undang, biarlah undang-undang yang menentukan,” katanya.

Mengulas mengenai Lan Pet Pet yang terkait dengan dakwaan menjual barangan terlarang, Azlee menyifatkan rakannya itu seorang yang baik dan ceria.

“Kalau tak kenal Lan Pet Pet, orang akan ingat macam tu, kita Senario dah 25 tahun… kita kenal hati budi Lan, dia seorang yang baik.

“Tohmahan begitu ia akan menjatuhkan fitnah, saya kenal Lan Pet Pet tu siapa, dia seorang yang suka bergurau senda dan happy go lucky,” katanya.

Terdahulu, Lan menafikan dakwaan video tular sedang berurusan jual beli ‘barang’ terlarang, sebaliknya ia merupakan produk kesihatan untuk lelaki.


"Lan Pet Pet Nampak Macam Gangster Tapi Dia Insan Baik" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo