Infotainment

Lebih Sebulan Menanti, Shuib Jumpa Ayash Affan Hari ini

Lebih Sebulan Menanti, Shuib Jumpa Ayash Affan Hari ini
Lebih Sebulan Menanti, Shuib Jumpa Ayash Affan Hari ini 1

Menerusi perkongsian di Insta Story, pelawak Shuib memaklumkan berita gembira apabila dia dibenarkan untuk bertemu dengan anak bongsunya, Ayash Affan di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) hari ini.

Shuib meluahkan rasa syukur apabila menerima perkhabaran itu pada hari ulang tahun kelahirannya ke-37 semalam dan akhirnya dapat memegang anaknya itu.

BACA: Ayash Affan Sudah Keluar Inkubator, Mula Minum Susu Ibu

Lebih Sebulan Menanti, Shuib Jumpa Ayash Affan Hari ini 2

“Alhamdulillah di hari kelahiran Allah hadiahkan berita gembira. Esok (hari ini) dah boleh ke hospital tengok Ayash. Esok juga akan jadi hari pertama melihat dan menyentuh Ayash.

Bagaimanapun menerusi entri itu, Shuib tidak berkongsikan lebih lanjut sama ada anak bongsunya dibenarkan pulang hari ini ataupun sebaliknya.

Terdahulu, Shuib berkongsikan Ayash sudah dikeluarkan dari inkubator dan sudah menunjukkan perkembangan yang sangat baik serta sudah mula minum susu ibu daripada sepupunya.


Lebih Sebulan Menanti, Shuib Jumpa Ayash Affan Hari ini 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo