Infotainment

LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar

LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar
LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar 1

LG tampil dengan tiga lagi konsep penggunaan skrin OLED lutsinar mereka sempena acara CES 2022 yang akan berlangsung bulan depan. Kali ini skrin OLED lutsinar diperlihatkan untuk kegunaan di ruangan kedai. Panel Show Window misalnya sebesar 55″ dengan tahap lutsinar 40%.

LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar
LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar 7

Ia boleh diletakkan di hadapan barangan yang ingin dijual bagi menarik perhatian pelanggan yang memasuki ruang pameran kedai. Empat panel Show Window boleh digabungkan untuk memaparkan grafik yang lebih besar di tingkap kedai misalnya.

LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar 3
LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar 8

Sebuah lagi konsep memperlihatkan skrin yang digantung dari para-para. Ia terdiri daripada dua skrin OLED lutsinar yang masing-masing boleh memaparkan kandungan berbeza. Skrin atas boleh memaparkan video misalnya dan bahagian bawah pula memaparkan karya seni untuk hiasan. Kesemuanya masih sekadar konsep untuk digunakan dalam ruangan kedai di masa hadapan.

LG telah mengeluarkan panel OLED lutsinar untuk kegunaan komersial sahaja setakat ini. Antara yang menggunakannya ialah muzium, pusat pameran dan stesen kereta api. Selain konsep skrin OLED lutsinar, di CES LG akan turut memperlihatkan konsep kerusi berputar dengan TV berpusing.

Sumber LG Newsroom

LG Memperlihatkan Penggunaan Skrin OLED Lutsinar Di Dunia Sebenar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list