Artikel Terkini

Liverpool kena ‘scam’ dengan Benfica

Liverpool kena ‘scam’ dengan Benfica
Liverpool kena 'scam' dengan Benfica 1

VIENNA – Selepas gagal memberikan impak bersama Liverpool, Darwin Nunez sekali lagi menjadi tumpuan dan meletakkan dirinya dalam situasi tertekan.

Terbaharu, tular satu video yang menunjukkan Nunez gagal melakukan sepakan dengan baik sehingga ada yang melabelnya sebagai ‘penipu’, malah turut menyamakannya dengan bekas penyerang The Reds, Andy Carroll.

Ketika ini, bekas bintang Benfica itu menyertai skuad kebangsaan Uruguay untuk menghadapi dua aksi persahabatan menentang Iran dan Kanada.

Walaupun sudah meledak dua gol dalam 11 perlawanan de­ngan skuad kebangsaan, perkembangan semasa Nunez jelas mengha­dirkan rasa kurang senang kepada pengendali pasukan, Diego Alonso.

Aksi kurang meyakinkan Nunez juga turut mendapat perhatian daripada peminat hingga ada yang menganggap skuad pengesan bakat Liverpool me­lakukan kesilapan besar.

“Andy Carroll zaman mo­den! Adakah pasukan pengesan bakat Liverpool sudah menyaksikan permainan Nunez sebelum membelinya?

“Jujurnya, sepakan yang dilakukan Nunez menjadi bahan jenaka, adakah dia mahu melakukan rembatan atau pun hantara lintang?

“Bagaimana Benfica boleh ‘memperdayakan’’ Liverpool sampai ke tahap ini,” kata salah satu komen peminat.
– AGENSI


Liverpool kena 'scam' dengan Benfica 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list