Infotainment

“Manusia Sentiasa Membuat Kesilapan” – Syafinaz Harap Netizen Hentikan Kecaman Terhadap Gadis Tular Biadap Di ATNMY 2

“Manusia Sentiasa Membuat Kesilapan” – Syafinaz Harap Netizen Hentikan Kecaman Terhadap Gadis Tular Biadap Di ATNMY 2
“Manusia Sentiasa Membuat Kesilapan” – Syafinaz Harap Netizen Hentikan Kecaman Terhadap Gadis Tular Biadap Di ATNMY 2 1

Baru-baru ini seorang peserta program All Together Now Malaysia Musim ke-2 (ATNM) tular selepas bertindak kurang sopan semasa menjawab soalan juri.

Susulan daripada perbuatan tersebut, peserta yang dikenali sebagai Fieqa berumur 16 tahun itu teruk dikecam warganet kerana kelakuan tidak beradab.

Terkini, Datuk Syafinaz Selamat, yang juga merupakan juri dalam program berkenaan meminta agar orang ramai berhenti memberikan kecaman terhadap Fieqa atas kesilapan yang dilakukan.

Syafinaz menerusi Instagram Story yang dimuat naik, berasa simpati ke atas kritikan ‘pedas’ yang dilemparkan oleh warganet ke atas gadis berikut dan berharap agar pihak di luar sana memberikan ruang untuk Fieqa memperbaiki diri.

Setiap manusia sentiasa membuat kesilapan. Yang penting adalah keinginan dan usaha setiap individu untuk memperbaiki diri sendiri…

…Buat semua, hentikan kecaman dan cara penulisan yang toksik dan berikan ruang untuk adik Fieqa memperbaiki dirinya. Kita ambil iktibar daripada situasi ini untuk memperbaiki diri sendiri.”

Dalam pada itu, Syafinaz turut meluahkan rasa gembira apabila Fieqa menerima teguran yang diberikan dengan hati terbuka.

Saya gembira adik menerima teguran saya dan Catriona Rose dengan hati terbuka…

…Sebagai orang lebih dewasa dan matang, adalah menjadi tugas kami untuk menegur dengan cara yang sebaik dan selembut boleh bagi memperbaiki kesilapan adik-adik yang baru ingin berjinak dalam bidang ini khususnya dan menyedarkan masyarakat secara amnya.”

“Manusia Sentiasa Membuat Kesilapan” – Syafinaz Harap Netizen Hentikan Kecaman Terhadap Gadis Tular Biadap Di ATNMY 2 2

Terdahulu, Fieqa pernah memohon maaf menerusi Instagram Story mengaku bersalah dan ingin ‘move on’ terhadap kemelut yang mengaibkan dirinya itu.

ATNM2


1 hari lalu

“Hanya Mahu Rating Dan Gosip..” – Gadis Tular Biadap Di ATNMY2 Mohon Maaf, Anggap Netizen Tak Tahu Cerita Sebenar


“Manusia Sentiasa Membuat Kesilapan” – Syafinaz Harap Netizen Hentikan Kecaman Terhadap Gadis Tular Biadap Di ATNMY 2 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo