Infotainment

Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM

Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM
Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM 1

Berbicara mengenai peranti memfokuskan permua, Nubia sudah semestinya tidak asing lagi dengan siri RedMagic keluarannya. Sehingga kini, kira-kira enam siri yang telah diumumkan dan setiap satunya mempunyai keupayaan berbeza yang mampu beri nilai tersendiri. Di samping itu, harga jualan ditawarkan juga adalah mengikut kesesuaian peranti itu sendiri.

Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM
RedMagic 6S Pro

Seperti yang diketahui, model kemas kini untuk rangkaian berkenaan iaitu Nubia RedMagic 7 telah menjadi antara topik bualan sepanjang minggu ini. Beberapa informasi mengenainya juga telah tertiris, di samping jangka masa pelancarannya yang telah disahkan tiba sekitar Februari hadapan.

Terbaru, timbul desas-desus terkini yang mengatakan markah penanda aras untuk peranti tersebut turut telah tertiris. Ia tersenarai dengan kod nama Nubia NX679J yang menunjukkan sebuah peranti dengan memori mencapai 18GB RAM dan menjalankan Android 12.

Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM 3
Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM 7

Maklumat mengenai cip pemprosesan tidak didedahkan secara khusus, di mana ia hanya memperlihatkan kod nama ‘taro’ yang dikhabarkan berkait rapat dengan cip Snapdragon 8 Gen1. Kutipan markah peranti pula adalah 1249 mata untuk ujian teras tunggal, kemudian 3,879 mata pula untuk ujian pelbagai teras.

Spekulasi awal mengatakan, peranti mungkin dilengkapi skrin OLED bersaiz 6.8-inci dengan resolusi FHD+. Panel juga akan dipadankan dengan kadar segar semula 144Hz, di samping sokong untuk pengimbas cap jari. Tidak ketinggalan, ia juga alan menampilkan kamera sebesar 8MP di hadapan, di samping kamera utama 64MP.

Sumber : Geekbench 5

Markah Penanda Aras Nubia RedMagic 7 Tertiris Dengan Memori 18GB RAM 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo