Infotainment

“Masing-Masing Ada Impian Untuk Dikejar..”- Eyka Farhana Enggan Lagi Kongsi Kisah Cinta Bersama Akhyar Rashid Di IG

“Masing-Masing Ada Impian Untuk Dikejar..”- Eyka Farhana Enggan Lagi Kongsi Kisah Cinta Bersama Akhyar Rashid Di IG
“Masing-Masing Ada Impian Untuk Dikejar..”- Eyka Farhana Enggan Lagi Kongsi Kisah Cinta Bersama Akhyar Rashid Di IG 1

Pelakon jelita, Eyka Farhana katanya sudah enggan lagi berkongsi perihal kekasih hati, Akhyar Rashid di media sosial.

Ujar Eyka, rasanya sudah yang ramai tahu mengenai status hubungannya bersama pemian bola sepak kebangsaan dan Kelab Johor Darul Takzim (JDT) itu.

Eyka Farhana & Nadia Aqilah


7 hari lalu

Eyka Farhana & Nadia Aqilah Akui Tidak Susah Cari Keserasian Bersama Untuk Dukun Diva

Jika dahulu pasti ada saja perkongsian Eyka bersama Akhyar di Instagram, kali ini pelakon Budak Tebing itu lebih selesa untuk tidak menghebahkan mengenai hubungan mereka.

Tak payahlah cerita tentang hal ini kerana rasanya semua orang dah tahu tentang hubungan kami. Kami masih berkawan seperti biasa. Dalam media sosial pun kalau saya rasa nak tunjuk, saya akan tunjuk.

Lebih selesa untuk tidak terlalu menonjol soal cinta, Eyka berkata dia dan kekasihnya itu mempunyai impian dan cita-cita untuk dikejar demi jaminan masa hadapan.

Ditanyakan mengenai soal mendirikan rumah tangga, Eyka memaklumkan bahawa dia tidak menolak jika ditakdirkan untuk bergelar isteri dalam masa terdekat ini.

Buat masa ini saya belum terfikir untuk ke fasa itu kerana mahu fokus karier, tapi jika takdir jodoh sampai awal, saya tidak menolak. Doakan yang baik-baik.

Perkembangan lain, Eyka kini muncul dalam drama bersiri berjudul Dukun Diva yang ditayangkan di saluran Astro Citra pada setiap hari Isnin jam 9 malam.

Dalam drama tersebut, Eyka membawa watak Lola iaitu seorang gadis tomboy dan berhati kering serta sebagai seorang anak yatim piatu.


“Masing-Masing Ada Impian Untuk Dikejar..”- Eyka Farhana Enggan Lagi Kongsi Kisah Cinta Bersama Akhyar Rashid Di IG 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list