Artikel Terkini

Mayat warga emas hilang ditemukan reput dalam kebun kelapa sawit

Mayat warga emas hilang ditemukan reput dalam kebun kelapa sawit
Mayat warga emas hilang ditemukan reput dalam kebun kelapa sawit 1

TAMPIN – Mayat reput dipercayai wanita warga emas ditemukan dalam kebun kelapa sawit Felda Sungai Kelamah, Gemas, di sini, petang tadi.

Ketua Polis Daerah Tampin, Superintendan Anuwal Ab Wahab berkata, mayat yang hanya tinggal rangka tulang berkenaan ditemukan oleh seorang pengembala lembu di dalam kebun peringkat 3 felda berkenaan.

Menurutnya, pihak polis menerima maklumat tersebut sekitar pukul 5.30 petang dari anggota Pondok Polis Felda Sungai Kelamah yang telah dimaklumkan penduduk mengenai penemuan rangka di dalam kebun.

“Hasil siasatan dan pengecaman yang dibuat oleh anak mangsa berdasarkan pakaian yang ditemukan bersama rangka tersebut dipercayai merupakan ibunya, Aliah Omar, 74, yang dilaporkan hilang pada 7 Disember lalu.

“Mayat telah dihantar ke Jabatan Forensik Hospital Tampin bagi menunggu tarikh bedah siasat dan buat masa ini kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.-KOSMO! ONLINE


Mayat warga emas hilang ditemukan reput dalam kebun kelapa sawit 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo