Infotainment

Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual

Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual
Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual 1

Menara TM merupakan salah satu mercu tanda di Kuala Lumpur yang agak popular, dan sebelum ini turut diperlihatkan sebagai Menara “Avengers” ketika promosi filem Marvel beberapa tahun lepas.

Terbaru, Menara TM yang siap dibina pada 2001 yang lepas berkenaan disenaraikan untuk dijual. Menara setinggi 55 tingkat ini menempatkan pelbagai bahagian operasi Telekom Malaysia padanya.

Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual
Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual 6

Untuk makluman, Telekom Malaysia sedia menjual menara berkenaan pada 2008 yang lepas, dan sejak daripada itu TM menyewa bangunan berkenaan.

Harga jualan Menara TM tidak dikongsikan, dan ia dilihat terbuka untuk perbincangan dengan agen penjualnya. TM sendiri tidak terlibat dalam urusan jual-beli ini kerana ia bukan miliknya.

Untuk Telekom Malaysia sendiri, kini mereka sedang dalam proses memindahkan sebahagian besar pejabat korporat ke hartanah milik TM sendiri termasuk TM Annexe 1 dan TM Annexe 2 serta hartanahnya di Cyberjaya.

Menara TM Disenaraikan Untuk Dijual 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list