Infotainment

“Menjijikkan!” – Suami Bergurau ‘Susukan’ Anak Ditempat Umum Sebab Tersalah Baju Ditegur Ustazah

“Menjijikkan!” – Suami Bergurau ‘Susukan’ Anak Ditempat Umum Sebab Tersalah Baju Ditegur Ustazah
“Menjijikkan!” – Suami Bergurau ‘Susukan’ Anak Ditempat Umum Sebab Tersalah Baju Ditegur Ustazah 1

Sejak adanya platform media sosial seperti TikTok, tidak boleh dinafikan semakin ramai membuat content untuk dipertontonkan kepada umum. Malah, ada juga mengambil kesempatan untuk melakukan content yang kurang sesuai demi mendapatkan ‘perhatian’ netizen.

Seperti baru-baru ini, terdapat sepasang suami isteri memuat naik satu video di platform tersebut memaparkan gurauan mereka bersama anak perempuan tanpa memikirkan baik buruknya dahulu.

Di dalam rakaman video berkenaan, si suami telah tersilap pakai baju menyusu iaitu milik si isteri sebelum adanya gurauan yang kurang senonoh dilakukan di khalayak umum.

Oleh kerana merasakan ianya agak keterlaluan untuk dijadikan sebagai gurauan, seorang penceramah bebas ustazah Sharifah Zahidah Syed Nooh telah memberi teguran kepada pasangan berkenaan di akaun Facebooknya.

Difahamkan melalui hantaran berkenaan, lelaki terbabit kemudiannya meminta anaknya untuk ‘minum susu’ yang sememangnya perbuataan menjijikkan.

Dalam pada masa yang sama, ia bukan sekadar jjiik, malah membuatkan si anak kecil keliru tentang baik buruk situasi yang dilakukan oleh ibu bapanya.

komen facebook

Tambahan penceramah itu lagi, dia meminta agak warganet tidak mengambil ringan soal isu yang berbangkit ini kerana ia barangkali dapat mendorong nafsu golongan pedofilia diluar sana.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut bersetuju dengan apa yang diperkatakan oleh ustazah terbabit dan berasa kecewa kerana pada zaman ini, masyarakat lebih suka membuat sesuatu yang tidak berfaedah demi content media sosial.

security imigresen mengamuk pada pihak media


10 jam lalu

“Harini Saya Bertugas, Tak Boleh!” – Nak Buat Tinjaun Punca Pengurusan ‘Slow’, Pengawal Tengking Media Siap Rampas Telefon


“Menjijikkan!” – Suami Bergurau ‘Susukan’ Anak Ditempat Umum Sebab Tersalah Baju Ditegur Ustazah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list