Infotainment

Mia Sara Elak Jumpa Media, Tak Benarkan Wajahnya Dirakam

Mia Sara Elak Jumpa Media, Tak Benarkan Wajahnya Dirakam
Mia Sara Elak Jumpa Media, Tak Benarkan Wajahnya Dirakam 1

Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai nama pelakon Mia Sara apabila ada netizen yang meluahkan rasa kecewa melihat imej gadis itu.

Terbaru, tular pula video di aplikasi TikTok memaparkan Mia dilihat memakai baju ketat berwarna kelabu sedang menari bersama rakannya sekaligus mengejutkan netizen.

BACA: Baju Makin Ketat, Penampilan Mia Sara Dikritik Netizen

Memetik Harian Metro, Mia mengelak bertemu dengan media ketika menghadiri program sempena sambutan Hari Malaysia di Dataran Merdeka.

Difahamkan, Mia enggan ditemu bual pihak media dan pelakon itu yang terlebih dahulu didekati jurufoto tidak membenarkan wajahnya dirakam melainkan hanya untuk tujuan jenama yang dihadirinya hari ini.

Dalam pada itu, Mia turut didekati beberapa pegawai perhubungan awam yang ‘memujuknya’ untuk bertemu media, namun tidak berjaya.

Terdahulu, ramai peminat meluahkan rasa sedih melihat penampilan Mia itu serta mendoakan yang baik-baik sahaja buat pelakon itu.


Mia Sara Elak Jumpa Media, Tak Benarkan Wajahnya Dirakam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list