Infotainment

Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki, Kongsi Tarikh Lahir Sama 9 Syawal

Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki, Kongsi Tarikh Lahir Sama 9 Syawal
Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki, Kongsi Tarikh Lahir Sama 9 Syawal 1

Tahniah diucapkan buat pelakon dan pengacara popular, Mira Filzah yang selamat melahirkan cahaya mata sulung, bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur pada jam 3.40 pagi tadi.

Berita gembira itu dikongsikan oleh suaminya, Wan Emir yang turut memberitahu anak lelaki mereka itu turut berkongsikan tarik lama sama dengan Mira mengikut kalendar Islam.

BACA: “Mira Filzah Di Luar Nampak Steady, Di Rumah Manja” – Suami

Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki, Kongsi Tarikh Lahir Sama 9 Syawal 2

“Setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT isteri syurgaku Nur Amirah Filzah telah selamat melahirkan putera sulung kami pada tarikh sama seperti ibunya iaitu pada tarikh 9 Syawal, bersamaan 10 haribulan 5 tahun 2022 pada jam 3.40pagi,” tulisnya.

Emir turut memaklumkan isterinya dan putera mereka itu berada dalam keadaan sihat serta mengucapkan terima kasih yang mendoakan mereka sekeluarga.

“Putera kami yang bergema nyaring tangisannya berada dalam keadaan sihat, di samping ibunya yang juga dalam keadaan sihat wal’afiat.

“Kami mengucapkan jazakallahu khairan dan jutaan terima kasih kepada semua atas doa dan harapan yang telah dicurahkan ke atas perjalanan kami sekeluarga ini,” tulisnya.


Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki, Kongsi Tarikh Lahir Sama 9 Syawal 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list