Infotainment

“Motif ‘Post’ Babak Belum Disunting Sebab Nak ‘Viral’ Ke?” – Umie Aida Pertahankan Erma Fatima

“Motif ‘Post’ Babak Belum Disunting Sebab Nak ‘Viral’ Ke?” – Umie Aida Pertahankan Erma Fatima
“Motif ‘Post’ Babak Belum Disunting Sebab Nak ‘Viral’ Ke?” – Umie Aida Pertahankan Erma Fatima 1

Susulan isu hangat yang sedang diperkatakan ramai pihak tentang aksi ‘panas’ yang dilakukan oleh pelakon Zul Ariffin dan Siti Hariesa dalam drama Perempuan Itu, pelakon Datin Seri Umie Aida tampil mempertahankan kakaknya iaitu Erma Fatima.

Menurut Umie, Erma Fatima yang juga merupakan penerbit drama itu terkena tempias kecaman dari netizen, biarpun beliau ada meluahkan rasa bimbang apabila aksi keterlaluan itu dilakukan

Menjelaskan segalanya dalam satu hantaran di Instagram, Umie berkata Erma ada luahkan rasa risau apabila babak itu dilakonkan oleh pelakon kerana sememangnya dianggap melampaui batas.

Apa yang membuatkan dirinya berasa lebih kecewa, terdapat individu yang sanggup memuat naik footage aksi ‘panas’ yang hendak dipotong oleh Erma dari dipaparkan dalam drama.

Tambahannya lagi, tindakan memuat naik video terbabit sama sekali tidak meminta izin kepada Erma yang merupakan sebagai penerbit drama itu.

Motif keluarkan sedutan yang belum disunting dan teruja dengan babak yang kurang indah itu untuk dikongsikan supaya viral?

Oleh kerana isu ini sudah berleluasa, Umie meminta agar pihak yang bertanggungjawab untuk kehadapan dan beri penjelasan tentang aksi itu agar dapat menjernihkan keadaan sekarang ini.

Sebelum ini, rata-rata warganet memberi reaksi negatif serta ingin ‘memboikot’ sekiranya drama Perempuan Itu ditayangkan di dalam televisyen, lagi-lagi ketika bulan Ramadan.

tv3 pandang serius isu drama Perempuan Itu


16 jam lalu

“Adegan Itu Tak Dapat Kelulusan..” – Tular Klip ‘Panas’ Dalam Drama, Pihak TV3 Tak Diam Diri


“Motif ‘Post’ Babak Belum Disunting Sebab Nak ‘Viral’ Ke?” – Umie Aida Pertahankan Erma Fatima 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list