Infotainment

Muat Naik Gambar Dengan Wan Sharmila, Ibu Shuib Bagi Hint?

Muat Naik Gambar Dengan Wan Sharmila, Ibu Shuib Bagi Hint?
Muat Naik Gambar Dengan Wan Sharmila, Ibu Shuib Bagi Hint? 1

Baru-baru ini, perkongsian ibu Shuib Sepahtu iaitu Amy Salmi menjadi perhatian ramai apabila ada memuat naik video di TikTok bersama pelakon Wan Sharmila. Menerusi foto itu, ibu Shuib dan pelakon itu dilihat begitu mesra di majlis tahlil Allahyarmah Siti Sarah.

Apa yang lebih menjadi perhatian adalah kapsyen yang ditulis oleh ibu pelawak itu seolah-olah memberikan hint berbunyi,”Biar gambar berbicara”.

BACA: Peminat Doakan Wan Sharmila & Shuib Berjodohan

@amysalmi22

biar gambar brbicara

? original sound – Zirashafa – Zirashafa

Perkongsian ibu Shuib itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan agar Shuib dan Wan Sharmila berjodohan.

Tidak kurang juga, ramai yang memberi restu jika kedua mereka berjodohan kerana aktres itu mempunyai peribadi yang lembut seperti arwah Siti Sarah.

Muat Naik Gambar Dengan Wan Sharmila, Ibu Shuib Bagi Hint? 2

Sebelum ini, pelakon itu pernah bertemu dengan anak pelawak itu iaitu Talita. Menerusi video dikongsikan, dilihat gembira apabila dapat bertemu serta meluangkan masa dengan aktres itu.


Muat Naik Gambar Dengan Wan Sharmila, Ibu Shuib Bagi Hint? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list