Infotainment

“Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah”

"Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 1

"Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 2

Kemelut rumah tangga Nadia Brian hangat diperkatakan apabila suaminya, Mu’izz Nasruddin mendakwa melihat pelakon itu curang di depan matanya serta mempunyai bukti isterinya bersama lain di sebuah hotel.

Menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia berlaku curang terhadap suaminya sepanjang perkahwinan mereka dan mengatakan ianya hanya fitnah. Malah, Nadia berkata banyak kerenah Muizz namun tidak dapat dikongsikan demi menjaga aib.

BACA: Nadia Brian Harap Suami Terus Lafaz Cerai Di Mahkamah

Tidak hanya berdiam diri, suaminya tampil memberi kenyataan balas menerusi Insta Story dimana Muiz berkata dia tidak pernah menyuruh isterinya melakukan kerja rumah sepanjang berkahwin kerana pembantu rumah disediakan.

"Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 3

Kata Muizz lagi, segala nafkah cukup disediakan olehnya namun dia mengakui tidak mampu menghadiahkan rumah untuk isterinya buat masa ini disebabkan keadaan ekonomi tidak menentu.

"Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 4

Muizz turut menfatikan dakwaan bahawa dirinya ‘gila glamour’ kerana bukan dia yang bergelek di aplikasi Tik Tok untuk meraih perhatian daripada netizen.

Dalam pada itu, Muizz turut meminta pihak sana tidak bercerita buruk berkenaan dirinya atau dia sendiri yang membuka mulut mendedahkan cerita sebenar.

"Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 5

Menerusi satu lagi perkongsian, Muizz turut memuat naik status memohon maaf kepada keluarga dan kenalannya kerana terpaksa memuat naik luahan hati di media sosial kerana dia juga manusia biasa.

Meskipun tidak menyebut nama posting berkenaan ditujukan kepada siapa, namun ramai yang membuat skepulasi ia mengenai pergolakkan melanda rumah tangga pasangan itu."Nafkah Cukup Aku Tunaikan, Aku Hanya Tak Mampu Hadiahkan Kau Rumah" 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo