Infotainment

“Naik Lemak Peniaga Ni” – Akibat Tegur Berniaga Di ‘Parking Lot’, Peniaga Berang Tolak Wanita Sampai Jatuh

“Naik Lemak Peniaga Ni” – Akibat Tegur Berniaga Di ‘Parking Lot’, Peniaga Berang Tolak Wanita Sampai Jatuh
“Naik Lemak Peniaga Ni” – Akibat Tegur Berniaga Di ‘Parking Lot’, Peniaga Berang Tolak Wanita Sampai Jatuh 1

Di Malaysia ini, salah satu masalah yang sering dihadapi setiap pengguna kereta adalah mencari tempat untuk parking, tak kisah sama ada di pusat membeli-belah, lot kedai, malah rumah sendiri juga terhad.

Disebabkan itu, besar kemungkinan untuk seseorang itu mengamuk apabila melihat tempat parking itu kosong tetapi dijadikan tempat berniaga sangat tinggi, seperti video yang tular baru-baru ini.

Kejadian tersebut dikongsikan di satu laman Facebook dimana ia memaparkan berlakunya pergelutan diantara seorang lelaki dan wanita kerana disebabkan tidak berpuas hati selepas ditegur berniaga di parking lot.

Melihat dari video terbabit, terdapat seorang wanita yang keluar dari keretanya sebelum berlakunya ‘perang’ mulut dengan peniaga itu dan terdapat tiga individu sedang berbincang sebelum salah seorang daripada mereka bertindak agresif dengan menendang kotak hingga membuatkan keadaan menjadi tegang.

Lokasi kejadian masih belum diketahui tetapi ia berlaku sekitar petang semalam dan video tersebut telah meraih sebanyak 2600 tontonan dari orang ramai dalam masa 4 jam saja.

komen Facebook

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen yang meninggalkan komen menyebelahi wanita terbabit kerana apa yang dilakukan oleh lelaki tersebut dengan meniaga di tengah-tengah parking lot adalah salah.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

mengidam naik stroller bayi


11 jam lalu

“Tak Segan Ke?” – Wanita Mengidam Naik ‘Stroller’ Bayi, Netizen Kecam Kata ‘Attention Seeker’


“Naik Lemak Peniaga Ni” – Akibat Tegur Berniaga Di ‘Parking Lot’, Peniaga Berang Tolak Wanita Sampai Jatuh 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list