Infotainment

Najwa Latif Akui ‘Mengorat’ Suami Dulu, Dua Bulan Tunggu Jawapan

Najwa Latif Akui ‘Mengorat’ Suami Dulu, Dua Bulan Tunggu Jawapan
Najwa Latif Akui 'Mengorat' Suami Dulu, Dua Bulan Tunggu Jawapan 1

Genap seminggu mendirikan rumah tangga, peminat masih lagi ingin mengetahui kisah cinta penyanyi Najwa Latif yang mengejutkan ramai apabila sah bergelar isteri kepada  jejaka pilihan hati, Akwa Arifin. 

Memetik mStar Online, Najwa berkongsikan detik perkenalannya dengan suami Akwa Arifin dimana dia yang memulakan langkah terlebih dahulu meluahkan perasaannya.

BACA: Najwa Latif Dedah Bertunang Jun Lalu Dengan Suami

Wawa cakap, Wawa suka Akwa. Tapi Akwa cakap, dia perlu masa. Wawa pun tak kisah sebab Wawa cuma nak luahkan apa yang Wawa rasa.

“Dua bulan juga tunggu jawapan, lepas tu dia ajak keluar… dan Akwa pun confess dekat Wawa,” katanya.

Mendedahkan pekara itu di Insta Story miliknya, Najwa berkata pada awalnya dia sangkakan lamarannya itu ditolak kerana Akwa seolah tidka mahu melayan luahan berkenaan.

“Kita memang rasa kena reject sebab macam saya hanya tahu dua jawapan iaitu ya dan ya. Kalau selain dari itu semuanya adalah tidak.

“Bila Akwa kata dia perlukan masa, Wawa reda sahaja sebab dah bersedia untuk lepaskan. Saya rasa saya nampak macam perempuan creepy sebab banyak usik dia kemudian mengurat tiba-tiba luah perasaan pula. Kita hanya berborak bila perlu tapi suatu hari Akwa ajak keluar dan Akwa terus confess,” katanya.

Terdahulu, Najwa sah bergelar isteri keapda Akwa dengan sekali lafaz dalam satu majli tertutup di kampung halamannya pada 11 November lalu. 


Najwa Latif Akui 'Mengorat' Suami Dulu, Dua Bulan Tunggu Jawapan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo