Infotainment

Negara Dilanda Musibah, Netizen Minta Aliff Syukri Simpan Dulu Gambar Percutian

Negara Dilanda Musibah, Netizen Minta Aliff Syukri Simpan Dulu Gambar Percutian
Negara Dilanda Musibah, Netizen Minta Aliff Syukri Simpan Dulu Gambar Percutian 1

Jika anda mengikuti Instagram Datuk Seri Aliff Syukri, pasti ramai tahu usahawan kosmetik it kini sedang bercuti bersama keluarga ke Istanbul, Turki.

Tidak lokek berkongsikan foto percutiannya, bagaimanapun tindakan Aliff itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang merasakan usahawan itu seolah tidak sensitif di atas apa yang berlaku.

BACA: Resort Aliff Syukri Di Janda Baik Rosak Akibat Banjir

Di ruangan komen di beberapa gambar percutian yang dikongsikannya, dapat dilihat beberapa netizen menyindir usahawan itu.

Malah, ada yang mengatakan Aliff seolah tidak sensitif dengan bencana banjir yang berlaku ketika ini sehingga ramai yang terjejas serta hilang tempat tinggal.

Negara Dilanda Musibah, Netizen Minta Aliff Syukri Simpan Dulu Gambar Percutian 2

Terdahulu, Aliff ada memuat naik video meluahkan rasa sedih berikutan resort miliknya di Janda Baik hampir musnah dilanda banjir.

Aliff memaklumkan resort Sugeh Hill Exclusive Eco Resort itu terjejas akibat banjir sehingga peralatan dan landskap pusat peranginan itu telah hanyut dibawa arus.


Negara Dilanda Musibah, Netizen Minta Aliff Syukri Simpan Dulu Gambar Percutian 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list