Infotainment

Netflix Dilaporkan Sedang Melihat Kepada Kandungan Berbentuk Siaran Langsung

Netflix Dilaporkan Sedang Melihat Kepada Kandungan Berbentuk Siaran Langsung
Netflix Dilaporkan Sedang Melihat Kepada Kandungan Berbentuk Siaran Langsung 1

Netflix sedia popular dalam penyediaan pelbagai variasi kandungan pada platform mereka, dari segi filem, siri-TV, animasi, dokumentari dan sebagainya. Kini, mengikut laporan baharu, Netflix dilihat turut sedang membangunkan pilihan kandungan berbentuk siaran langsung pada platform mereka.

Antara kandungan berbentuk siaran langsung yang ingin disiarkan melalui Netflix adalah termasuk konsert lagu, acara komedi, dan sebagainya.

Ini sekaligus akan turut membawa kepada capaian lebih luas pada peringkat global untuk kandungan seumpamanya – disamping ramai lagi pelanggan baharu akan aktif dengan langganan mereka setiap bulan pada Netflix.

Buat masa ini, Netflix tidak mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berkaitan perkara ini.

Bagi yang mengikuti arena penstriman, mungkin sedia maklum sebelum ini iFlix pernah menawarkan kandugan berbentuk langsung seperti sukan bola sepak, sementara Dimsum pula pernah menawarkan siaran langsung berita melalui platform masing-masing.

Netflix Dilaporkan Sedang Melihat Kepada Kandungan Berbentuk Siaran Langsung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list