Infotainment

Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff

Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff
Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff 1

Selepas sekian lama menyepi, pelakon Fathia Latiff kembali aktif dalam dunia lakonan apabila bergandingan dengan Kamal Adli dalam sebuah filem.

Baru-baru ini Fathia ada memuat naik gambarnya memakai baju kurung hijau sedondon dengan tudung sedang duduk di meja.

BACA: Netizen Jodohkan Fathia Latiff Dengan Caprice

Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff 2

Foto tersebut menjadi perhatian ramai apabila ada netizen mengatakan pelik melihat raut wajah pelakon itu yang agak lain dari sebelum ini.

Mungkin cara foto diambil atau pengcahayaan membuatkan raut wajah Fathia berbeza dari sebelum ini. Meskipun wajahnya nampak sedikit kelainan namun Fathia masih kekal cantik.

Diruangan komen, rata-rata netizen menyapa ‘Good mornind’ kepada Fathia, namun ada seorang netizen bertanyakan adakah hanya dia seorang sahaja yang melihat perbezaan pada wajah pelakon itu.

Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff 3

Februari tahun lalu, perkongsian Fathia menjadi perhatian apabila memuat naik video memaparkan dirinya melakukan suntikan filler di wajah. Melihat pada video tersebut, Fathia sedang melakukan rawatan bahagian dagu dengan teknik dicucuk mengunakan gel ke dalam kulit rahang.


Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latiff 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list