Infotainment

Netizen Samakan Wajah Fazley Yaakob Dengan Zayn Malik

Netizen Samakan Wajah Fazley Yaakob Dengan Zayn Malik
Netizen Samakan Wajah Fazley Yaakob Dengan Zayn Malik 1

Baru-baru ini, penyanyi dan cef selebriti popular, Datuk Fazley Yaakob ada memuat naik gambar mencuba aplikasi untuk menyunting foto wajahnya.

Menurut Fazley, wajahnya sukar untuk ditumbungi janggut dan jambang serta menyunting bahagian hidung ditindik untuk melihat hasil berbeza.

BACA: Suka Cari Publisiti Murahan, Fazley Yaakob Hilang Hormat Terhadap DSV

“Pemberitahuan, ini hanya percubaan pengunaan aplikasi.. muka saya susah tumbuh janggut dan saya tak tindik hidung ok?!

“Hahaha anyways, pagi-pagi ni dah ada followers tanya, kenapa saya tak pernah simpan jambang tebal. Jawapannya, sebab memang jambang tak tumbuh tempat lain melainkan janggut sejemput bawah dagu tu!” tulisnya.

Dalam pada itu, Fazley berkata dia berketurunan Jawa, Minang dan Pakistan, namun tidak cukup genetik arwah bapanya yang boleh berjambang penuh.

Perkongsian Fazley itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji wajahnya dikatakan seiras penyanyi antarabangsa Zayn Malik.

Malah, ada yang memuji wajah kacak Fazley seperti hero Hindustan dan ketampanan penyanyi itu mengalahkan Shah Rukh Khan.

Netizen Samakan Wajah Fazley Yaakob Dengan Zayn Malik 2


Netizen Samakan Wajah Fazley Yaakob Dengan Zayn Malik 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo