Infotainment

Netizen Tegur Fathia Latiff Buat Suntikan Filler Di Rahang

Netizen Tegur Fathia Latiff Buat Suntikan Filler Di Rahang 2

Umum mengetahui, baru-baru ini dua sahabat baik ini iaitu pelakon Fathia Latiff sudah pun berbaik dengan pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie selepas hampir dua tahun bermasam muka.

Malah, Fathia berkata dia mahu mengajak Zarina untuk belajar agama. Bagaimanapun, perkongsian video Fathia di akaun Instagram miliknya menjadi perhatian memaparkan dirinya melakukan suntikan filler di wajah.

BACA: Sudah Berbaik, Netizen Harap Fathia Latiff Tak Buka Tudung Lagi

Melihat pada video tersebut, Fathia sedang melakukan rawatan bahagian dagu dengan teknik dicucuk mengunakan gel ke dalam kulit rahang.

Video tersebut sekaligus menimbulkan rasa kurang senang netizen yang menegur tindakan pelakon itu yang seolah cuba mengubah ciptaan Tuhan.

Netizen turut mengatakan bahawa dalam Islam dilarang untuk melakukan perkara sedemikian. Tidak kurang juga ada yang mengatakan, mungkin disebabkan itu Fathia dilihat tidak cantik seperti dulu.

Netizen Tegur Fathia Latiff Buat Suntikan Filler Di Rahang 3

Pada tahun 2019, Fathia mengejutkan industri hiburan tanah air apabila membuat keputusan untuk tidak berhijab selepas tiga tahun bertudung. Bagaimanapun, Jun tahun lalu Fathia kembali berhijab serta mahu berubah menjadi insan lebih baik.Netizen Tegur Fathia Latiff Buat Suntikan Filler Di Rahang 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo