Infotainment

Niat Nak Merompak ‘Terbantut’, Lelaki Tukar Fikiran Lepas ‘Tergoda’ Tengok Kaki Janda Muda

Niat Nak Merompak ‘Terbantut’, Lelaki Tukar Fikiran Lepas ‘Tergoda’ Tengok Kaki Janda Muda
Niat Nak Merompak ‘Terbantut’, Lelaki Tukar Fikiran Lepas ‘Tergoda’ Tengok Kaki Janda Muda 1

Terbaharu, sebuah rumah yang diduduki oleh seorang wanita yang juga merupakan janda muda telah dimasuki penceroboh pada jam 2 pagi dan difahamkan ia berlaku di Jawa Timur.

Difahamkan dari sumber, lelaki tersebut sudah lama plan untuk memecah masuk rumah wanita tersebut kerana sering singgah di rumah rakannya yang juga berhampiran dengan rumah mangsa.

Kejadian memecah masuk rumah dilakukan ketika mangsa sedang tidur, namun menyedarinya beberapa minit kemudian selepas dengar bunyi di sebelah biliknya.

lelaki terbantut merompak rumah janda

Selepas menyedari rumahnya di pecah masuk, wanita itu cuba untuk mendapatkan connection WiFi, bagaimanapun gagal kerana telefon bimbit dirampas oleh perompak terbabit.

Barangkali bernasib baik, perompak berkenaan berhenti dari mengambil tindakan selanjutnya kerana ‘terpegun’ apabila melihat kaki mangsa tersebut, lalu memohon maaf kepada wanita itu dan pulangkan barang yang dicuri sebelum meninggalkan rumah berkenaan.

Selepas kejadian terbabit berlaku, mangsa sememangnya trauma dan mengambil tindakan untuk membuat laporan kepada penghulu kampung. Tidak lama kemudian, si pelaku ditangkap serta mengaku akibat terlalu tergoda dengan tubuh badan wanita itu, dia tidak merompak rumah terbabit.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

lampin


2 jam lalu

“Tetamu Tak Bertamadun” – Tuan Rumah Bengang Orang Datang Beraya Buang ‘Pampers’ Tak Balut Plastik Dulu


Niat Nak Merompak ‘Terbantut’, Lelaki Tukar Fikiran Lepas ‘Tergoda’ Tengok Kaki Janda Muda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list