Infotainment

Nourul Dah Tak Sabar Nak Pindah Ke Bali

Nourul Dah Tak Sabar Nak Pindah Ke Bali
Nourul Dah Tak Sabar Nak Pindah Ke Bali 1

Umum mengetahui, penyanyi Nourul Depp sekeluarga bakal berhijrah ke Bali untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Nourul berkata mereka sepatutnya pindah tahun lalu namun terpaksa ditangguhkan susulan pandemik Covid-19.

Terbaru, Nourul memaklumkan terpaksa menunggu lagi tarikh untuk ke Bali. Menurut Nourul, mereka perlu menunggu kebenaran dari kerajaan Indonesia untuk berbuat demikian.

BACA: Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia

“Kami sekeluarga sedang menunggu Indonesia buka pintu untuk kemasukan visa yang sudah diperolehi sejak Jun lalu.

“Namun disebabkan kes Covid-19 tinggi di sana, mereka tutup sementara dari awal Julai lalu. Difahamkan juga, kes positif Covid-19 di sana sudah turun lebih daripada 50 peratus sekarang,” katanya.

Nourul berkata mereka kini menunggu tarikh 23 Ogos iaitu hari ini untuk pengumuman lanjut. Ujarnya, segala barangan untuk dibawa ke sana sudah pun siap dibungkus.

“Kalau mereka buka kami terus bergerak seperti yang dirancang. Buat sementara waktu, kami masih berada di rumah lagi sambil menunggu hari. Penularan pandemik Covid-19 ini memang banyak menyusahkan orang.

“Kami tak pergi mana-mana sekarang kerana bimbang demam dan menjaga prosedur operasi standard (SOP) kerana tak nak jadual tangguh lagi,” katanya.

Terdahulu, Nourul memberitahu sudah membuat bayaran penuh untuk pembelajaran anak-anaknya. Dia juga mahukan anak-anaknya menerima pendidikan yang terbaik di sekolah yang bagus di Bali.


Nourul Dah Tak Sabar Nak Pindah Ke Bali 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo