Infotainment

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 2

Seiring pengenalan OnePlus Nord 2 5G, jenama ini turut mengemaskini rangkaian aksesori audio dengan penawaran produk terkini. Melaluinya, OnePlus Buds Pro telah diumumkan dan fon telinga ini merupakan pengganti kepada model OnePlus Buds sebelum ini.

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 8

Dari segi rekaan, ia menampilkan gabungan rekaan fon jenis dalam telinga bertangkai bersama pod pengecas yang berbentuk empat segi. Melaluinya, ia turut hadir dengan warna Matte Black yang dipadankan dengan kemasan berkilat pada bahagian tangkai dan kemasan matte pada bahagian lain. Sementara itu, terdapat juga warna Glossy White yang menampilkan gabungan warna putih dan kelabu.

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 4
OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 9
OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 5
OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 10

Seterusnya, ia turut dilengkapi sepasang pemandu audio bersaiz 11mm, sokongan Adaptive Noise Cancellation (ANC), tiga mikrofon yang mampu mengurangkan bunyi hingar sehingga 40dB secara automatik dan mod permainan dengan latensi 94ms. Tidak ketinggalan, ia juga mampu beroperasi sehingga 38 jam berterusan jika ANC dimatikan. Jika sebaliknya, ia boleh bertahan maksimum 23 jam dengan pod pengecas. Di samping itu, ia diiklankan mampu untuk menawarkan masa main balik selama 5 jam dengan ANC dihidupkan atau mencapai 7 jam tanpanya.

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 6
OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 11

Lain-lain spesifikasi termasuk – penarafan rintangan air IP55, tambatan pantas OnePlusFast Pair, Bluetooth 5.2, pengecasan berwayar menerusi port USB-C dan pengecasan nirwayar menggunakan format Qi. OnePlus Buds Pro dijual pada harga €149 (~RM741).

OnePlus Buds Pro Turut Diumumkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 38 Jam 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo