Infotainment

“Orang Berkemban Ni Haa!” – Zarina Anjoulie Geram Pelanggan Restoran Ibu Selamba Masuk Rumah

“Orang Berkemban Ni Haa!” – Zarina Anjoulie Geram Pelanggan Restoran Ibu Selamba Masuk Rumah
“Orang Berkemban Ni Haa!” – Zarina Anjoulie Geram Pelanggan Restoran Ibu Selamba Masuk Rumah 1

Pelakon dan juga personaliti media sosial, Zarina Anjoulie meluahkan rasa berang dengan sikap sesetengah pelanggan restoran ibunya yang berani masuk ke dalam rumahnya tanpa kebenaran.

Meskipun sudah dinasihati agar tidak berbuat demikian, Zarina yang lebih mesra disapa sebagai Anju itu mengatakan mereka seolah-olah tidak makan saman.

Anju berkongsi perkara demikian menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya untuk tatapan peminat namun memadamnya tidak lama kemudian.

Aku tak faham manusia ni dah makan kat kedai mak aku pastu nak jalan-jalan masuk sampai rumah aku.

Orang berkemban ni ha kat rumah, kau bawa anak-beranak kau. Believe it or not, ada yang sampai masuk rumah duduk buat macam rumah sendiri.

Luah Anju, dia menasihati sekumpulan individu terbabit sebanyak empat kali namun mereka enggan beredar dan tidak diendahkan.

Sehubungan dengan itu, Anju berharap pelanggan restoran ibunya agar menghormati ruang privasi orang lain dan lebih beradab selepas ini.

Sekadar info, ibu Anju iaitu Norzaini Abdul Hamid adalah seorang cef terkenal dan turut memiliki sebuah restoran iaitu Aunty Aini’s Garden Cafe di Nilai, Negeri Sembilan.

Restoran itu juga sebelum ini pernah dikunjungi cef antarabangsa seperti mendiang Anthony Bourdain dan Martin Yan.

Zarina Anjoulie


2 minggu lalu

“Saya Tak Kisah Bertudung Labuh, Memang Teringin Bawa Watak Ustazah” – Zarina Anjoulie


“Orang Berkemban Ni Haa!” – Zarina Anjoulie Geram Pelanggan Restoran Ibu Selamba Masuk Rumah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo